No i po co ci to? Przecież przy tym się nawet nie zmęczysz, na pewno nie da ci to wiele jeśli chodzi o rzeźbę mięśni i spalanie tkanki tłuszczowej, nie lepiej zdecydować się na coś bardziej sensownego, na przykład aerobik?
A kto powiedział że jak chcę rzeźbić mięśnie albo spalać tkankę tłuszczową? Chodzi mi o zupełnie inne efekty, ćwiczenia relaksujące, rozciagnięcie ciała a przede wszystkim joga to świetny sposób na relaks. Już dawno słyszałam o jej dobroczynnym wpływie na organizm a teraz sama chcę się o nim przekonać na własnej skórze. Najwygodniej byłoby mi gdybym nie musiała daleko dojeżdżać po mieście więc byłabym bardzo wdzieczna za polecenie studia jogi na Mokotowie
Niestety nie pomogę jeśli chodzi o Mokotów. Ale wydaje mi się, że jak tak ci na tym zależy to możesz nawet dalej dojeżdżać. Na pewno się opłaca, polecam, joga niesamowicie relaksuje, mnie nic innego tak nie odpręża
Koleżanka ma rację, zwłaszcza jak wybierze się dobre studio :) Ja znam świetne studio jogi na warszawskim Mokotowie, to link http://www.ckit.pl/joga/. Bardzo polecam te zajęcia, są świetne i dużo dają nawet jeśli jest się kompletnie początkującym
No ja jestem kompletnie początkująca :) Więc na pewno na początku już mi dadzą ale w kość :) nie no, żartuję, spodziewam się świetnego relaksu i mam nadzieję że tak będzie. Dziękuję :)